PDA

View Full Version : Open AR-P E2 Image For Amiko Alien 2



ben361
13-09-2012, 06:58 PM
AR-P Enigma2 7162 - beta

This image is made in Open-PLI technology !

http://linuxsat-support.com/amiko-alien-2-support/24170-open-ar-p-e2-image-amiko-alien-2-discussion.html

OpenAR-P Softcam Collection (http://linuxsat-support.com/amiko-alien-softcams/20116-openar-p-softcam-collection.html)

ben361
20-09-2012, 04:44 PM
openAR-P_1.0_210_gst_lcd_alien2
New Open AR-P Beta Enigma2 Image for Amiko ALIEN2

aldms
03-01-2013, 11:49 AM
OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 03.01.2013

mexi1
09-01-2013, 11:02 PM
Why does the emulator installed image OpenAR-P_OE2.0_211_alien2_ Oscam and Mgcamd

ben361
10-01-2013, 08:30 AM
@ mexi1

first post
introduce yourself here : Forum Gateway - Powered by DnP Firewall (http://linuxsat-support.com/introductions/)

mexi1
11-01-2013, 01:23 PM
whether the alien amiko 2 + or meoobot baryalen for enigma 2

amino
29-01-2013, 10:45 AM
i didn't find web x tv in this image...any idea?

sokol1974
06-02-2013, 12:02 PM
OpenAR-P_OE2.0_211_Alien2 03.01.2013


http://dox.bg/files/dw?a=ac463fbfc1

ben361
01-04-2013, 12:05 PM
OpenAR-P OE2.0 211 alien2 epl3-git-31-03-13

New version

Changelog
31.03.2013

•Upgrading software
•Various optimizations
•Fixed vostroizvedenie streaming video
•Corrections in eplayer
•Added driver for wifi rtl8187
•Fixes in behavior udhcpc
•Added support for multilayer
•Updated ffmpeg
•Fixed nonconservation selected subtitle language
•Corrections in the HDMI-CEC (tnx demmi)
•Corrections driver tuner for STi7162
•Streanproxy removed and repaired inetd.conf
•Added plugin keymap to select the layout panel
•Updated Samba
•Added support for modems for STi7162
•Added to the layout of the remote Fulan I +

jakf
02-04-2013, 02:19 PM
Hello

Oscam is not activated, there is a problem during plugin installation...

bobbyduke
02-04-2013, 07:30 PM
Hello

Oscam is not activated, there is a problem during plugin installation...

In plugins for the cams you need to goto setup blue button and set the paths up there first.

bobbyduke
02-04-2013, 07:31 PM
One problem i have is this image only records one $channel and you cant view another $channel.

scooterbuk
02-04-2013, 07:35 PM
You should be able to if you are using oscam and your tuners are setup

martinxp
03-04-2013, 06:21 AM
No oscam decodes 2 channel simultaneously but black screen

jakf
03-04-2013, 08:46 AM
In plugins for the cams you need to goto setup blue button and set the paths up there first.

Ok but it's the plugin server "http://www.satuniversum.de/..." wich is down !

championc
03-04-2013, 05:25 PM
In plugins for the cams you need to goto setup blue button and set the paths up there first.

Being a less experienced user, what are the two paths I need ? And how to I type them ? I just quickly tried before I left the house this morning. Was there a button to navigate to the directories concerned ?

championc
04-04-2013, 11:45 AM
Being a less experienced user, what are the two paths I need ? And how to I type them ? I just quickly tried before I left the house this morning. Was there a button to navigate to the directories concerned ?

OK, I worked it out. I have two issues so far:-

1. I added OSCam 8523 and have it running (since this was the version on HDMU Image) but after about 10 seconds, SlySp1 locked up
2. The clock on the front panel has no relationship to the clock on screen. On screen last night, it was correctly showing 00:21 but the front panel display said 01:56

I believe, by default, the OpenPLi image is set to overclock. Is it possible that this Image too is Overclocking ?


Regards
C

bobbyduke
04-04-2013, 04:37 PM
Maybe this could be causing us freezing on these images below

[DM800SE] Fix for CrossEPG reverting to Internal Flash (http://www.digitalworldz.co.uk/284962-fix-crossepg-reverting-internal.html)

bobbyduke
04-04-2013, 04:41 PM
OK, I worked it out. I have two issues so far:-

1. I added OSCam 8523 and have it running (since this was the version on HDMU Image) but after about 10 seconds, SlySp1 locked up
2. The clock on the front panel has no relationship to the clock on screen. On screen last night, it was correctly showing 00:21 but the front panel display said 01:56

I believe, by default, the OpenPLi image is set to overclock. Is it possible that this Image too is Overclocking ?


Regards
C

Are you using cross epg? all the images ive had problems after watching *** sports hd the box locks up after awhile, sometimes it take hours other time minutes. Spark side never had this problem.

championc
05-04-2013, 04:16 PM
The Open AR-P image does not come with CrossEPG. Does anyone know where I can download it from please ?

championc
07-04-2013, 09:56 PM
It's OK, I got it. Here it is for anyone else who needs it

sir.daku
10-04-2013, 12:17 AM
anybody able to get oscam working for decoding two channels?

martinxp
11-04-2013, 02:14 PM
No - ca0 linked to ca1 ....

You need change /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules

Delete and paste:

KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"

sir.daku
12-04-2013, 12:10 AM
thanks mate! its working

bobbyduke
12-04-2013, 09:16 AM
thanks mate! its working

Hello see you are playing with this image, how is it going so far? Regards Bob.

007.4
12-04-2013, 10:03 AM
I like this image, especially now that the two encrypted channel issue is fixed (thanks martinxp).

However, two more things that would be good to get fixed :-

1. GST RMTP streaming for BBCiplayer etc.
2. lxml package correctly compiled for the OnDemand plugin.

With those two extras it would be awesome.

dsully
15-04-2013, 12:27 AM
I've downloaded this image before, deleted it to use another, and gone back to it. Thanks for tip martinxp for dvb rule change. Works perfectly now. Was only showing black screen after channel change on recording on different channel.

zefer
26-04-2013, 08:39 PM
No - ca0 linked to ca1 ....

You need change /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules

Delete and paste:

KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"

I've tried this but still not working.? So in this file /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules, I delete everything in there which is:
#swap ca0 <-> ca1
KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0", SYMLINK+="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca3", MODE="0660"

and replace with

KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"

is that it?

sir.daku
26-04-2013, 11:13 PM
I've tried this but still not working.? So in this file /etc/udev/rules.d/60-dvb-ca.rules, I delete everything in there which is:
#swap ca0 <-> ca1
KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0", SYMLINK+="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca3", MODE="0660"

and replace with

KERNEL=="dvb0.ca0", NAME="dvb/adapter0/ca0",MODE="0660"
KERNEL=="dvb0.ca1", NAME="dvb/adapter0/ca1", MODE="0660"

is that it?

yes mate its all u have to do.

007.4
27-04-2013, 12:03 AM
... followed by a hard reboot, of course.

EML
28-04-2013, 07:53 AM
With this image i'm not able to see video file on pendrive usb formattated in FAT32, while in HDMU i'm able. And I'm not able to recorder on pendrive. I can see it as harddisk but it's not possible to recorder (hdd not find). Please can somebody give me instructions to recorder on a pendrive? Thanks.

zefer
30-04-2013, 06:02 PM
Waas doing soft reboot, hard reboot did the trick, cheers

Steve_W
02-05-2013, 01:16 PM
Guys have the ammendments for the twin tuner problem been written into a newer version of this image or does the latest one still require changing? Thanks!

paolone86
28-06-2013, 04:29 PM
it crash when switch from terrestrial to satellite, and attemp when zap terrestrial channels...
are there solutions ?

championc
10-08-2013, 11:43 AM
Hi all

I've posted a copy of my Image which is working great for both Terrestrial and Satellite. It's complete with all the main plugins working.

See http://linuxsat-support.com/amiko-alien-2-support/34783-champions-openar-p-complete-image.html#post131769

championc
12-08-2013, 07:28 AM
For those of you who DON'T have HDMI 1080p connected boxes

My image was done on a HD 1080p with HDMI connection. So you will need to change to scart or a lower resolution.

Start up the box and once booted, press the following

MENU
DOWN
DOWN
DOWN
OK
OK
OK

You will now be on the A/V settings menu. At this point, do either of two choices

1. For Scart, Press LEFT followed by GREEN

or

2. For HDMI @ 720p, Press DOWN followed by LEFT, followed by GREEN

jmull7
30-08-2013, 06:15 PM
Hi I have got the Kingston 8gb pen drive but my box (amiko alien 2 ) still not giving upgrade option when I insert the stick and do the power off of box ,is there a settings in the box that could be restricting this process ?

championc
30-08-2013, 11:13 PM
You're much better upgrading from within Spark

Press Menu > Plugins > arrow Down to e2upgrade > OK > OK > Navigate to the Enigma image on your USB stick > Red button to Select > Red Button to Upgrade

jmull7
31-08-2013, 01:16 AM
Thanks but I just noticed that the only plugins that are active are oscamd sh4 and mgcamd sh4 ,obviously this is the reason the box isn't excepting your file sorry but I'm not very well up on this stuff us there a difference ? Please and thank you .

dannyg1982
14-10-2013, 02:55 PM
Hi ,

whats happening with the champion images . the download locations all seem to have been deleted?