KODI - Οδηγοί (How to)

There are 48 replies in this Thread which was already clicked 6,338 times. The last Post () by .:T3O:..

  • δηλαδή θέλεις να πεις οτι εχεις δοκιμασει με atv και δεν σου δουλευει...

    και οτι την παντεντα την έχει το BH στα vu μονο στα. νεα... καλυτερα στην vu να δούνε τα tuner που τα έχουνε αφήσει μισοτελειωμένα και μετα να δουνε το kodi

    ναι σωστο ειναι αυτο που λες για τα tuner τους,αλλα το blackhole σαν image με τα patch που βαζουνε στον kernel παρολα τα bug του σαν image(πρασινες οθονες οποτε του καπνισει η διαφορα κολληματα παλι οταν του καπνισει) ειναι λιγο ανωτερο νομιζω το satdream απλα ειναι πολυ ποιο σταθερο(τελειο θα συμπληρωνα).οχι δεν εχω δοκιμασει με atv για το Kodi.

  • ποιο ποστ ρε φιλε...

    Μηπως θα ανεβω επιπεδω εαν κανω καπιο ποστ. ειπα τη εμπειρεια μου εαν παιζει. τωρα σε τι σε πειραξε ολο αυτο δε μπρω να καταλαβω.

    τελος παντων ας το ληξουμε εδω

  • Το προβλήματα είναι ότι γράφουμε και εγώ ακομα σε ασχετα νήμα για κάποιο άλλο θέμα ...Γενικά μου έχει δωθεί εντολή ότι είναι άσχετο ή επαναλαμβάνετε στην ενότητα να διαγράφεται άμεσα . Γιατί θα δούμε αλλαγές και εκκαθάριση στο forum από εδώ και περα... προβλήματα δεν έχω και είμαι υπέρ να ακούγεται η πολυφωνία , απλός

    εξηγούμαι για να υπάρχουν παρεξηγήσεις μελλοντικά...

  • καλησπερα να ρωτησω σε οσους εχετε περασει Kodi εχετε προσπαθησει να αλλαξει αναλυση? εμενα μου εμφανιζει μεσα μονο 1280χ720 .υπαρχει περιπτωση να την αλλαξουμε με καποιο τροπο ρωταω γιατι μου φαινεται οτι στις ταινειες αν ειναι παραπανω η αναλυση της ταινειας απο οτι του κοντι κανει σπασιματα η εικονα.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!