Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 1,412 replies in this Thread which was already clicked 79,306 times. The last Post () by bountyhunter21.

  • Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί δεν ήξερα που αλλού θα μπορούσα να το περάσω , τα νέα της ημέρας :


    NOVA : Τέλος και το STAR ( μετά τον Alpha )

    Μέσω επίγειας ψηφιακής λήψης θα είναι πλέον διαθέσιμo το STAR στη Nova από τις 5 Νοεμβρίου, καθώς λήγει η εμπορική συνεργασία των δύο πλευρών σχετικά με την συνδρομητική δορυφορική μετάδοση. Οι συνδρομητές της Nova θα βλέπουν το STAR στην θέση 1016 ή 1154 (STAR HD) του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος, αρκεί να συνδέσουν το καλώδιο της κεραίας επίγειας λήψης στην ειδική θέση του Nova αποκωδικοποιητή τους.


    Σχόλιο : Η ξεφτίλα της ξεφτίλας . Πουλήσαν όσους δέκτες μπορούσαν σε ακριτικές περιοχές που δεν φτάνει το επίγειο σήμα με την επιδότηση του κράτους και τώρα κόβουν και το Star . Να ναι καλά .



  • κυρα γοβα απλά αργοσβήνει

    όταν κάποτε που είχε φίλος μου & τους έλεγε να βάλουν extra stick για τα επίγεια απαντούσαν ότι ΜΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.......

    μα τα τοπικά της περιοχής μου γιατί να μην τα έχω όλα μαζί σε 1 δέκτη?


    πλέον όμως είπαμε μόνο για τα γοβα σπορ παίρνει κανείς και αααααααν

    ειδικά όταν υπάρχει & η φτηνή λύση του voda tv ή wind tv

    απλά προσέχτε αν το βάλετε να έχετε vdsl ή σταθερό adsl γιατί κάνουν προβλήματα & τα νόμιμα original ipTV σύμφωνα με παθόντες.........

  • Την κρατάει με τεχνητές αναπνοές ο οτε που της πάσαρε το ιταλικό και που απείχε απ το ελληνικό πρωτάθλημα (ενώ κρατάει το απίστευτης ποιότητας ελληνικό κύπελλο...). Και όλα τα επίγεια να της φύγουν, διόλου χολοσκάει, ίσα που το περίμενε. Πάντως η κατάσταση με τη κυρανοβα ειναι σαν να περιμένεις καρκινοπαθή στο τελικό στάδιο. Αν ήθελε ο οτε θα την είχε εξαφανίσει χτες, αλλά είπαμε.....

  • Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός την πήρε από το χεράκι στην Κίνα για να κάνει το κονέ με την ΖΤΕ, η επιδότηση για αγορά δεκτών μοιάζει πταίσμα.

  • Ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να «ξαναζωντανέψει» το MEGA

    Η διοίκηση του ΑΝΤ1 θα είναι, σύμφωνα με τη Real, από τους μνηστήρες της ταινιοθήκης, έχοντας όμως και άλλα σχέδια κατά νου.


    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να αποκτήσει και το σήμα-brand name του σταθμού πακέτο με την ταινιοθήκη και να μεταφέρει το Mega ξανά στις ελεύθερες πλατφόρμες εκεί που αυτή τη στιγμή εκπέμπει το «αδερφάκι» του ΑΝΤ1, το Μακεδονία TV.

    Το Μακεδονία ΤV ήταν ο μόνος σταθμός που άλλαξε εγκαίρως το πρόγραμμά του στις απαιτήσεις των θεματικών καναλιών, οπότε εκπέμπει ακόμα κανονικά πανελλαδικά, πριν προκηρυχθεί επίσημα ο διαγωνισμός για τις εθνικής εμβέλειας θεματικές άδειες.

  • και για άλλα ενδιαφέρεται ο ΑΝΤ1.........

    να δουμε τι θα πρωτοκάνει τελικώς

    http://www.fpress.gr/epixeiris…to-paixnidi-kathysterisis

    κι από άλλη ανεξάρτητη πηγή

    https://www.euro2day.gr/news/e…hna-ant1-kai-kokkalh.html


    αν πράγματι αποκτήσει την "ταινιοθήκη" τότε θα είναι ο δυνατότερος καθότι mega & ant1 είναι τα αρχαιότερα κανάλια ιδιωτικά της χώρας & με τις περισσότερες διαχρονικά παραγωγές


    το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV είναι κάτι σαν το fox life (μετά το κλείσιμο του mega)

  • Η «μάχη» της οθόνης ξεπερνά όσα μπορούν να δουν τα μάτια μας

    Οι αλλαγές στην τεχνολογία OLED κρύβουν πίσω τους μια βιομηχανία δεκάδων δισ. δολαρίων.

    του Andrew Nusca

    Έχετε δει ψηφιακές οθόνες πρόσφατα; Είναι σαφώς καλύτερες απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν. Οι γραμμές είναι πιο καθαρές, τα χρώματα είναι πιο ζωηρά, και γενικά οι νέες οθόνες είναι πολύ διαφορετικές από τις οθόνες στις παλιές συσκευές σας. Ο λόγος; Μια τεχνολογία που ονομάζεται OLED.

    Η λέξη OLED (οργανική δίοδος εκπομπής φωτός) μπορεί να μοιράζεται μερικά κοινά γράμματα με το LED και το LCD, τις κυριότερες τεχνολογίες απεικόνισης της περασμένης δεκαετίας. Όμως, η τεχνολογία είναι θεμελιωδώς διαφορετική. «Το OLED εκπέμπει το δικό του φως και αυτό προσφέρει πραγματικά σημαντικά πλεονεκτήματα αναφορικά με την ποιότητα των pixel», λέει ο εκπρόσωπος της LG Electronics USA, John Taylor. «Κάθε pixel μπορεί να ελεγχθεί μεμονωμένα, που σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει τέλεια επίπεδα μαύρου χρώματος – το σημαντικότερο στοιχείο για μια θαυμάσια εικόνα».

    Το OLED επίσης έχει μια πολύ υψηλότερη τιμή. Κυριαρχεί στα πιο ακριβά τμήματα της αγοράς, από τα τηλέφωνα (το Galaxy S9 της Samsung) έως τις τηλεοράσεις (η C8 της LG). Το πιο σημαντικό είναι ότι μόνο μια χούφτα εταιριών – μεταξύ των οποίων η Samsung, η LG και η Sony – ελέγχουν την περιορισμένη προσφορά OLED.

    «Σχεδόν κάθε εταιρεία επενδύει στον ανταγωνισμό με τη Samsung», λέει ο Jerry Kang, ο οποίος ηγείται της ανάλυσης τεχνολογίας οθόνης στην εταιρεία έρευνας αγοράς IHS. «Οι άλλες εταιρείες προσπαθούν να ακολουθήσουν».

    Η εταιρεία του Kang πιστεύει ότι η παγκόσμια αγορά OLED θα αναπτυχθεί από περίπου 26 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις φέτος σε 37,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, τροφοδοτούμενη σε μεγάλο βαθμό από κινητές συσκευές.

    Ποιος κερδίζει ή χάνει εξαρτάται από τη συσκευή: Η Samsung προμηθεύει οθόνες OLED στους δύο κορυφαίους κατασκευαστές τηλεφώνων στον κόσμο (η ίδια και η Apple), όμως μια πρόωρη απόφαση κατά της OLED παρέδωσε ακούσια την αγορά premium τηλεοράσεων στην LG και τη Sony. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το εύρος των δυνατοτήτων με τις οθόνες OLED», λέει ένας εκπρόσωπος της Samsung Display, προσθέτοντας ότι η εταιρεία ξεκίνησε να επενδύει στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας πριν από 18 χρόνια.

    Ο πόλεμος του OLED εξαπλώνεται καθώς οι τιμές των οθονών OLED συνεχίζουν να υποχωρούν και μια κάποτε premium καινοτομία διαδίδεται ευρέως. «Είναι μια σχετικά νέα τεχνολογία», λέει ο Taylor της LG. «Δεν πρόκειται να βγάλουμε το πόδι μας από το γκάζι».


    πέρα απ'την παράθεση θα ήθελα προσωπικά να σταθώ στον τίτλο που μου άρεσε: " ξεπερνά όσα μπορούν να δουν τα μάτια μας"

    κι επειδή τα μάτια όσο & τα αυτιά τα ανθρώπινα μπορούν να δουν ή να ακούσουν (αναλόγως ανθρώπου βέβαια) 1 συγκεκριμένο πάνω-κάτω φάσμα, θεωρώ ότι δεν πρεπει να τρελαινόμαστε τόσο πολύ με κάθε τι νέο που έρχεται όπως 4Κ, 8Κ... ή DTS, AC3 κλπ

    καλά όλα ότι παραπάνω έχούμε αλλά μήπως γινόμαστε υπερβολικοί ορισμένες φορές?;

    ακόμα & όταν βλέπαμε video vhs καλύτερα έδειχνε από την επίγεια κεραία που κατά καιρούς έκανε χιόνια είδωλα κλπ :)

    τώρα έχουμε ορισμένα κανάλια hd ready ελεύθερα & πάμε παίρνουμε full hd τηλεοράσεις

    έχουμε full hd ελληνικά κανάλια & θέλουμε ultra hd τηλεόραση

    παρομοίως & στον ήχο αλλά δεν αναφέρεται για ήχο στο άρθρο οπότε δεν το τραβάω... :P


    πηγή: FortuneGreece.com

  • «Πέφτει ο διακόπτης» στο Pirate Bay και άλλες 37 ιστοσελίδες


    Πέμ, 08/11/2018 - 22:35

    «Μαύρο» θα πέσει τις επόμενες ώρες στο δημοφιλές The Pirate Bay και άλλα 37 σάιτ με ταινίες, σειρές, υπότιτλους και σχετικό περιεχόμενο.

    Πρόκειται για την πρώτη απόφαση Επιτροπής για την Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας που εφαρμόζεται στο πλαίσιο καταπολέμησης της πειρατείας που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

    Μέσα στις επόμενες ώρες, η ΕΔΠΠΙ διατάσσει τους ελληνικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να διακόψουν την πρόσβαση σε 38 domain names, μεταξύ των οποίων τέσσερα που παραπέμπουν στο The Pirate Bay.

    Η Επιτροπή έθεσε διορία 48 ωρών από την κοινοποίηση της απόφαση (που εκδόθηκε στις 6 Νοεμβρίου), απειλώντας με πρόστιμο ύψους 850 ευρώ για κάθε ημέρα μη συμμόρφωσης.

    Η διάρκεια της διακοπής της πρόσβασης ορίστηκε στα 3 χρόνια από την κοινοποίηση της απόφασης.

    Οι 38 ιστοσελίδες στις οποίες θα διακοπεί η πρόσβαση:

    1. https://xrysoi.online

    2. xrysoi.se

    3. xrysoi.eu

    4. http://gamatotv.me

    5. thegmtv.org,

    6. gamatotv.to

    7. httρs://onlinemoviestar.xyz

    8. onlinemoviestar.com

    9. tainies.online

    10. tenies.online

    11. https://tenies-online.com

    12. teniesonline.ucoz.com

    13. https://oipeirates.οnline

    14. oipeirates.eu

    15. oipeirates.se

    16. http://tainio-mania.com

    17. tainiomania.ucoz.com

    18. https://liomenοi.com

    19. moviecinema.gr

    20. moviecinematv.online

    21. http://tainiesonline.tv

    22. https://magico.info

    23. http://www.subs4free.com

    24. small-industry.com

    25. rnedium-industry.com

    26. https://subztv.club

    27. http://www.greeksubtitles.info

    28. httρ://www.subtitles.gr

    29. https://thepiratebay.org

    30. thepiratebay.se

    31. thepiratebay.me

    32. thepiratebay3.org

    33. https://yts.am

    34. httρs://www.1337x.tο

    35. 1337x.st

    36. 1337x.ws

    37. 1337x.eu

    38. 1337x.se


    Πηγή: reader.gr

  • βασικα,θεμα χρονου ητανε...

    αλλα... αν προκειται για αποφαση των Ελληνικων αρχων και παροχων,

    σκεφτομαι μηπως...

    δεν ξερω αν ειναι "κουλο",αλλα παιζει αυτο να μην επηρεασει τα "δεκτακια" μας ? για τον ιδιο λογο που παιζει και το laola...

    θα φανει προσεχως...

  • Χθες πάντως το magico από forthnet-nova έμπαινε μόνο με χρήση vpn.αυτη η αποφαση συνεπάγεται ότι δεν θα μπαίνει καθόλου ούτε με vpn?

  • Ειναι η διαδικασία που αλλάζεις ρυθμίσεις στο ρουτερ?έχουμε κανένα λινκ να ψάξουμε τι ρυθμίσεις θέλει ?

  • στα πάντα ... και ο cloudflare dns (4 άσσοι ) ειναι οκ

    Φιλε θοδωρη αυτο ειναι πολυ καλο...το δοκιμασα και δουλευει αψογα,ανοιγουν ολα τα παραπανω,ωραιος!


    Edit: τελικα δεν ανοιγουν ολα

    Edited 2 times, last by takisxx ().

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!