ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (νέα κανάλια)

There are 57 replies in this Thread which was already clicked 7,619 times. The last Post () by .:T3O:..

  • 16 evtelsat

    Αντικσατ ηρθαν καινουρια καναλια με γρ sub.History viasat hd ......και αλλα

    Δεν εχω φως σεμενα


    Eutelsat 16A @ 16° East

    10928 H 30000 3/5 (AntikSat)

    καταρχην να πουμε στους φιλους που μας διαβαζουν οτι τα antik χρειαζονται δεκτη Hevc 265

  • Έγραφα εδώ για τα δικαιώματα του motogp στην Ισπανία. Εδώ και μέρες εκεί που ήταν το movistar moto gp HD [19.2 Ε, 10906 V, 22000] ανέβηκε το Movistar Deportes 1 HD με αθλητικά γεγονότα, εκτός ποδοσφαίρου, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες (δεν είναι 24/7).

  • One TV: Πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

    Το νέο κανάλι One TV, του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στον αέρα. Διαδικτυακά σε πρώτη φάση η μετάδοση του προγράμματς καθώς αναμένεται η έγκριση από το ΕΣΡ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας

    one-channel1.jpg

    Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς είναι στον αέρα διαδικτυακά σε πρώτη φάση το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο λόγος για το One TV το οποίο έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Πέμπτης. Όπως προαναφέραμε το νέο κανάλι θα μεταδίδει αρχικά πρόγραμμα στο διαδίκτυο, μέχρι να εξασφαλίσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, την άδεια γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ. Το νέο κανάλι θα έχει πρόγραμμα οκτάωρης διάρκειας (από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα) και διευθυντής προγράμματος θα είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Σε ότι αφορά τώρα το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει το One TV, η αρχή θα γίνεται στις 16:00 με την εκπομπή που θα παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Μια εκπομπή που θα παρουσιάζει την επικαιρότητα και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 18:30. Στην συνέχεια του προγράμματος θα ακολουθεί η εκπομπή του Γιώργου Παπαχρήστου και της Τζίνας Μοσχολιού. Στις 20:30 την «σκυτάλη» παίρνει ο Γιάννης Μούτσος για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Τέλος, στις 22:00 θα ακολουθεί η δίωρη εκπομπή του Γιάννη Μανιάτη και της Αθηναΐδας Νέγκα, οι οποίοι θα σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, θα έχουν ο διευθυντής των ΝΕΩΝ, Γιώργος Μαντέλας και του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αντώνης Καρακούσης. Στο πρόγραμμα του One TV θα υπάρχουν και ένθετα (ημίωρης διάρκειας) για την υγεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και άλλα. Θυμίζουμε πως ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έχει καταθέσει αίτηση για την απόκτηση της έκτης τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας και περιμένει την έγκριση, καθώς έχει ξεκινήσει η εξέταση του φακέλου από το ΕΣΡ.

    το live stream απο το youtube


  • Καλημερα σε ολους παιδια!

    Ntalidespetros τα viasat history 16e kai max sport 16 σου πεζουν?

    και αν ναι μπορεις να μου στειλεις σε πμ τον σερβερα σου.

    Γιατι ο δικος μου μου λεει οτι ειναι paired not public

    Thanks!

    -----------

    only viasat nature in 16e opens in my server!!

  • Το One Channel εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα και μέσω Cosmote TV και Nova

    Πράσινο φως στο One Channel έδωσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο - Δείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα

    photo_2019-05-23_12-13-06-490x600.jpg


    Το One Channel εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα και μέσω Cosmote TV και Nova | in.gr


    Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του καναλιού One Channel της εταιρείας Alter Ego Media, μέσω δορυφόρου και συνδρομητικών δικτύων.

    Με την απόφαση αυτή ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel μπορεί να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV και της Nova, ενώ θα αναμένει την απόφαση της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής επί της χορήγησης άδεια εθνικής εμβέλειας επίγειας μετάδοσης.

    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός, One Channel, το «μεγάλο κανάλι» είναι εδώ και πλέον μπορείτε να το βλέπετε από:


    1. Nova στη θέση 987

    2. Cosmote στη θέση 111

    3. Cosmote TV GO

    4. Nova GO

    5. onetv.gr

    6. Από τις ιστοσελίδες in.gr, tanea.gr και tovima.gr

    7. Youtube – One Channel Live

    8. Από τις σελίδες στο facebook

    https://www.facebook.com/www.in.gr/

    https://www.facebook.com/taneagr/

    https://www.facebook.com/www.tovima.gr/

    https://www.facebook.com/www.onetv.gr/


    Μέσα από το κινητό σας, το laptop, την ταμπλέτα ή το PC σας μπορεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του σταθμού.

    Αλλά κι όσοι διαθέτουν smart τηλεόραση, που μπορεί δηλαδή να συνδέεται στο διαδίκτυο, έχουν τη δυνατότητα να δουν το One Channel.

    Επιλέγοντας τον browser που επιθυμούν, βάζουν τη διεύθυνση www. onetv.gr (ή εναλλακτικά in.gr, tanea.gr και tovima.gr) και μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.


    πηγή:in.gr

  • Το Vodafone TV έκανε προσθήκη του Insight TV,στη θέση 555

    Satellite?blobcol=urldata&blobkey=id&blobnocache=true&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1498857856114&ssbinary=true

    – Ένα από τα κορυφαία κανάλια δράσης, περιπέτειας, lifestyle και εναλλακτικού αθλητισμού στον κόσμο, παρουσιάζει το καθηλωτικό του περιεχόμενο μέσα από το Vodafone TV.

  • .:T3O:.

    Closed the thread.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!