NASA TV UHD si NASA TV HD

There are 5 replies in this Thread which was already clicked 2,169 times. The last Post () by vupluszero2.

  • Datorita batranului nostru prieten mihaip `guru`in ale receptoarelor din gama AMIKO,am primit aceasta informatie precum caci pe 19`E 11373/H/27500 merge NASA TV UHD si NASA TV HD.Eu am un Amiko A3 si prinde doar NASA TV HD nu si NASA TV UHD. Dar am un coleg cu Amiko A4 si spune ca tot nu merge ca se blocheaza receptorul pe orice canal UHD. Am citit pe forumurile lui mihaip unde promoveaza doar gama Amiko caci nu sant receptoare reusite din start.Al meu Amiko A3 e un esec total,o mizerie de aparat. M-am gandit la un Amiko A5 caci il promoveaza mihaip pe 5 saituri. Oare merita sa iau tot un gunoi de amiko mult laudat de omul de pe butoi sau sa trec la un dm800HD sau VU plus?

    Ca vad ca pe forumurile Amiko A3,A4 si mai nou promovare A5 care inca nu a aparut,citesc doar 99% comentarii NEGATIVE si se cearta ca la usa cortului de la o vreme.

    Ma scuzati ca am postat aici dar pe sat-support,sateliti.info si inca alte 3 forumuri unde mihaip face promovarea la AMIKO nu ma lasa sa ma inregistrez si nici nu doresc atata timp cat vad doar tiganeala ca la usa cortului. Romanul e tot roman,promoveaza sa iasa banul si atat. Iubesc tara mea natala dar o vizitez doar in vacante. Cat despre AMIKO A3,mia lasat un gust amar,se blocheaza la greu,doar scos din priza mai porneste.De ce scot cate un model la 2,3 luni si nu acorda SUPORT TEHNIC? De ce le lauzi asa mult mihaip daca nu ne dai si suport la ele?

    Astept parerile voastre pentru un receptor care sa stie UHD,orice in afara de mizeriile de la amiko.

  • VU Plus bate la cur orice rec. gunoi AMIKO. Uita de el.

    Azi am postat un reply pa http://sateliti.info/index.php sa dau dreptate la un coleg in legatura cu gunoaiele de amiko si mia sters postul imediat.Am stricat afacerea HA HA HA.

    mihaip este un dictator care taie si spanzura pa forumuri,lasa doar cei convine si restul sterge comentariile si le baneaza pe useri. Luati exemplul aici: https://www.sat-support.tv/forum/ aici e adevarat cacalau,pardon,calau,taie comentariile si baneaza ce user nu convine la el.

  • Pentru a viziona NASA TV HD e suficient un VU Plus zero. Cat despre receptoare,viitorul este IPTV.

    Gama AMIKO sant conserve fara numar....fara numar....ca la manelisti. Mai exact,receptoare fara viitor si fara suport tehnic. Rasul curului e aparitia in curand a receptorului AMIKO A5. Nu au rezolvat problemele pe A3 si A4 si hop cu A5. Am colegi care se plang in adevaratul sens al cuvantului caci,canalele SD se vad EXCRERABIL,MIZERABIL,ca pe timpuri la transmisia ANALOG. Noroc caci mai avem canale HD pe alti sateliti. La romani sant dar putine deocamdata. Dar cine stie ce ne rezolva viitorul?

  • Nasa tv HD este free.Cat despre receptoarele AMIKO,avem un clujean cu obrazul gros si fara scrupule ce promoveaza KAKA pe banda rulanta pe mai multe forumuri. Interesul poarta fesul e o vorba. Banul sa iese si atat. Sa nu indraznesti sa comentezi ceva pe unul din forumurile unde se promoveaza gunoaiele A3,A4 si A5 ca vei avea gura astupata de urgenta si banat pe user. Am cativa colegi deja cu pumnul in gura si amenintati cu mascatii. RUSINE GUNOIULE!

    Si mai spun o vorba,BAI CACALATULE,CUM ITI PERMITI sa opresti niste pareri? Lasa userii sa scrie ce le doare GUNOIULE.

    Comunistule ce esti,esti un gunoi si asa o sa crapi.

    Veci nu ma voi intoarce in romanica asta unde fiecare face ce vrea.

  • Salutare,VU PLUS ZERO bate la cur gama AMIKO.

    mihaip ai facut un pas urias si ai dat dovada de demnitare. NU SE PUBLICA IP-URILE DE PERSOANE. Persoanele respective au avut flood pe ip din maretia dvs, de a publica online ipurile respective. Ce ai castigat din asta? Ura si dispret? Asta ramane la latitudinea dvs.

    Revizuiti setarile forumului,aveti vulnerabilitati la logare. Cat despre publicarea IP-urilor unor persoane,asta este treaba penala.

    Mai mult nu pot sa va spun.

  • Nasa tv HD sau oricare program HD,orice receptor in afara de gama AMIKO. Cum poti sa vi cu prezentarea unui nou receptor AMIKO A5 cand nu ati rezolvat problema cu sacadarea pe anumiti sateliti la unele programe care au 78 cu 86% semnal??? Bai,santeti de toata coma. Hai si cu exemple:HTC TB SPORT satelit46`E,sant mai multe programe tv dar am dat doar un exemplu,Jurnal TV Astra4A 5`E si lista continua insa MIE GREATA CAND VAD IGNORAREA MESAJELOR GEN NU MERGE OK UNELE PROGRAME IAR ADMINISTRATORUL SAITULUI BANEAZA COMENTARIILE. RUSINE! RUSINE! RUSINE!

    Nici o problema,Amiko A3 e uitat, A4 de asemenea,fara rezolvarea problemelor aferente si hop hai cu Amiko A5. De toata coma,sincer. Despre ce vorbim aici? Listele cu canalele tv nu se pot salva,etc,etc si voi veniti cu A5? Parerile va apartin. Discutiile sant banate si sterse.Adevarul doare.

    http://sateliti.info/showthrea…5-Chat-si-suport-Amiko-A5 Yesterday, 09:13 sau https://www.sat-support.tv/for…?f=208&t=11388&start=1360 user despre sacadarea pe programe. Ignoranta totala si hai sa trecem la cobai si sa testam alt model Amiko. Rusine.

    Rezolvati problemele actuale apoi veniti cu alta `conserva`de 2 lei.

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!