Televiziunea de documentare DOQ, în grila RCS-RDS

  • Televiziunea de documentare DOQ din portofoliul Tematic Media Group a intrat de astăzi în grila digitală a celui mai mare operator de cablu din România, RCS-RDS, iar de luni, 2 iulie, va fi lansată și în grila DTH a aceluiași operator, anunța televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.


    doq.jpg


    Televiziunea DoQ este prezentă și în grilele Akta-DCS, Focus Sat, Orange și UPC, precum și în mulți alți operatori de cablu mai mici de pe teritoriul României. De asemenea, DoQ este deja lansat cu localizare 100% în limba maghiară și cehă în grilele celor mai importanți jucători de pe piața de cablu din Ungaria, Cehia și Slovacia, numărul de abonați ai televiziunii depășind deja 6 milioane de abonați în regiunea Europei Centrale și de Est.


    Chasing%2BMummies.jpg


    DOQ TV este un post TV documentar care prezintă întâmplări fascinante despre lumea în care trăim, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la știință și tehnologie, de la mistere până la religie. DOQ este dedicat celor care iubesc istoria, celor deschiși către informație de orice fel, celor fascinați de mister și aventură, interesați de subiecte religioase și de reality-show-uri științifice sau de supraviețuire. Televiziunea DOQ își împrospătează lunar grila cu emisiuni și programe internaționale de success, începând să devină un competitor real pentru televiziunile documentare existente în peisajul media din CEE. DOQ TV emite 24 ore în patru limbi (română, maghiară, cehă, engleză) și două variante, SD și HD. Încă de la relansarea oficială din 2015, canalul DOQ își întărește constant poziția pe piața televiziunilor prin satelit în toate cele patru țări unde emite(România, Ungaria, Cehia, Slovacia). Tematic Media Group este unul dintre cei mai importanți agenți de distribuție media independenți din Europa Centrală și de Est, având în portofoliul său peste 40 de canale TV, distribuite în România, Ungaria, Bulgaria, Cehia și Slovacia. Printre cele mai importante grupuri media distribuite de TMG amintim AMC Networks (ChelloMedia), A+E Networks și Viacom. Pe lângă grupurile media internaționale, TMG include și canalele proprii The Fishing&Hunting Channel, DOQ, Slager TV (doar în lb. maghiară), Szekely TV (doar în lb. maghiară, local), Super One. UPDATE 29 iunie 2018, ora 15:30: Am verificat introducerea televiziunii DOQ în rețeaua de cablu digital a RCS RDS cu ajutorul unui televizor cu tuner DVB-C: DoQ este găsit la scanare și este în format SD, cu subtitrare în limba română.


    doq%2Bdigi.jpg


    doq.jpg


    doq%2Bdigi%2Btv%2Bromania%2Bcablu%2Btv.jpg



    Sursă: https://hdsatelit.blogspot.com…cumentare-doq-intrat.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!