Cinemaraton și Comedy Est, gratuite prin AKTA TV Online în luna decembrie 2018, chiar și prin internet de la RCS RDS, Telekom, Orange sau UPC

  • AKTA oferă acces gratuit la vizionarea a două canale din aplicația AKTA Online, promoțional, până la Revelion. Astfel, pasionații de filme românești, chiar dacă nu sunt abonați la AKTA (dar sunt abonați la servicii de internet de la RCS RDS, Telekom, Orange, UPC sau de la orice alt furnizor de internet) sau au acces la internet prin alte modalități, vor putea viziona Cinemaraton și Comedy Est prin intermediul aplicației AKTA TV, care poate sa fie instalată pe dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri și alte dispozitive cu sistem de operare Android și iOS). Am testat prin internet de la RCS RDS, redarea celor două canale funcționează corect (vezi fotografiile de mai jos).


    Comedy%2BEst%2BAKTA%2BTV%2Bonline%2Bgratis.jpg


    Nu e necesar să fie creat cont, userul și parola sunt deja create. După descărcarea și instalarea aplicației (download de AICI pentru Android și de AICI pentru iOS), se vor utiliza următoarele date de autentificare:



    Utilizator: cinemaraton@akta.ro


    Parolă: cinemaraton


    Cinemaraon%2BComedy%2BEst%2Bgratuit%2Bonline.jpg


    Începând cu anul viitor, din 1 ianuarie 2019, AKTA va oferi un nou produs pentru accesul online la AKTA TV.


    cinemaraton%2BAKTA%2BTV%2Bonline%2Blive%2Bgratis.jpg


    Acum două zile, televiziunea Cinemaraton a fost retrasă din grila Telekom, ca urmare a expirării acordului dintre cei doi operatori. Decizia de a oferi acces gratuit la cele două canale prin AKTA TV Online poate fi rezultat al acestei decizii, cu scopul de a oferi în continuare abonaților Telekom posibilitatea de vizionare a televiziunii Cinemaraton. Desigur, și cei care nu sunt abonați la Telekom vor beneficia de această lună gratuită de vizionare a televiziunilor Cinemaraton și Comedy Est.



    UPDATE 7 decembrie 2018: Televiziunea Cinemaraton poate sa fie vizionata gratuit în luna decembrie și direct prin web browser, accesând urmatoarea adresa web: https://www.akta.ro/televiziun…-akta-online/cinemaraton/



    Sursa: https://www.hdsatelit.com/2018…dy-est-gratuite-prin.html

Forum Romania LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!