Καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών σε vuduo2 με. Satdreamimage

There are 8 replies in this Thread which was already clicked 774 times. The last Post () by smel3.

  • Για σας φίλοι .

    Έχω ένα vuduo2 με 2 Image. Στην flash Black hole και σε στικάκι το satdreamimage. Που είναι αυτό που χρησιμοποιώ βασικά.

    Εδώ και λίγο καιρός έχω ένα πρόβλημα . Έχω Motor Settings επάνω αρκετά δηλαδή και πριν λίγο πέρασα και έναν σερβερα iptv με πολλά κανάλια .

    Όταν προσπαθώ να ανοίξω τους φακέλους των πακέτων η να αλλάξω κανάλια μέσα στα πακέτα .κολλαει μερικά δευτερόλεπτα πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο και μέχρι να ανοίξει ο φάκελος να γίνει το ζάπινγκ βγαίνουν τα χρωματιστά μπαλιά και στ8 Image πάνω δεξιά .οπως όταν κρασάτες ο δέκτης . Πράγμα το οποίο είναι εκνευριστικό και χρονοβόρο.

    Πιστεύω να έγινα κατανοητός .

    Που κολλάει το πρόβλημα

    Στα πολλά Settings ,στα πακέτα του iptv σερβιτόρου. Και ένα ναι ποια λύση υπάρχει?

    Να σβήσω κάποια πακέτα.? Λογικά γράφει για τον vuduo2 ότι δεν έχει πρόβλημα με όσα κανάλια και να έχει.

    Μήπως υπάρχει κάποιο τρικ.

    Ευχαριστω

    Πανος

  • Εγω προσωπικά με τον δικο μου vuduo2 , στην flash open black hole και σε στικάκι open black hole +satdream.gr δεν

    εχω κανένα πρόβλημα,με την διαφορά,δεν εχω σερβερα iptv με πολλά κανάλια .,προσωπικα δεν μου αρέσει η

    ''ποιότητα'' εικόνας και ήχου των εν λόγων καναλιών....

    Εχω και εγώ μοτέρ και σταθερό Δορυφορικό σύστημα,με cs share,και δεν εχω κανένα πρόβλημα στο ζαπινγκ των

    καναλιων,απο όποιον Δορυφόρο και εάν προέρχονται...πολλές φορές βέβαια,παιζει ρόλο,και οι ταχυτητες σύνδεσης

    τόσο του server όσο και τού client.......

  • το προβλημα σου,οπως το περιγραφεις,μαλλον λογικο το βλεπω. τα iptv καναλια,δεν ειναι ουσιαστικα μεσα στον δεκτη (μονο το "ιχνος" αυτων), οποτε και οταν πας πανω σε ενα απο αυτα, ο δεκτης ψαχνει στον κυβερνοχωρο να το βρει...,οποτε λογικες και οι καθυστερησεις (ειδικα σε σχεση με τα κοινα καναλια)

    λογικα,οσο πιο πολλα καναλια iptv εχεις, τοσο περισσοτερο χρονο θα κανει ο δεκτης,να το απομονωσει και να το βρει.


    μια και εχεις παντως το bh στην flash,μπορεις να το κανεις μια δοκιμη και εκει...

  • Παιδιά ευχαριστω για τις απάντησης σας .ισος να μην το περιέγραψα εντελώς σωστά το πρόβλημα..

    Η αλλαγή καναλιών με αυτή την πολύ μεγάλη καθυστέρηση δεν αφορά μόνο τa iptv κανάλια..

    Αφορά και τα δορυφορικά . Δεν είναι ότι πατάς ένα iptv κανάλι και λογικά ψάχνει το διαδύκτιο για έρθει τελικα εικόνα ακαι ήχος.. το πρόβλημα πχ είναι ότι μπορεί πατήσω πχ τον αριθμό 1 που έχω το κανάλι άλφα και ο αριθμός στο στην οθόνη στο Image να εμφανίστη μετά από 3-4 και 5 δευτερόλεπτα και μετά να έρθει η εικόνα . Είναι ότι Αργούμε να γίνουνε αριθμητικά οι αλλλαγες και μετά ερχετε η εικόνες .σαν να ψιλό επιβάρυνετε ο δέκτης ίσως λόγο του υπερβολικού αριθμού καναλιών.το ίδιο συμβαινε8μκαι όταν προσπαθείς να κινηθείς με τα βελάκια επάνω στους φακέλους των μπουκέτων. Πχ πατάς τα βελάκια για να κατέβεις ποιο κάτω σε ένα πακέτο. Το πατάς το ξαναπατάω βλέπεις ότι δεν μετακινείτε και ξαφνικά μετά από 3΅4 Δευτέρολεπτα πάει στο δέκατο πακέτο απευθείας .οσες φορές το πάτησες το βέλος .

  • Φίλε γνήσιος είναι . Τα πολλά κανάλια μάλλον είναι το πρόβλημα . Μοτέρ Settings και 7000 κανάλια από τον σερβερα. .... αυτό πιστεύω.

    Είπαμε να δοκιμάσουμε μερικούς μήνες και αυτές τις υπηρεσίες ,άλλο όπως λέει και ο φίλος Panorama. Δεν με ενθουσιάζει γενικά ,εκτός από λίγα Sport κανάλια για να βλέπουμε κανέναν ποδόσφαιρο. Πολύ σαβούρα υπάρχει .πολλα περιττά .

  • Φίλε γνήσιος είναι . Τα πολλά κανάλια μάλλον είναι το πρόβλημα . Μοτέρ Settings και 7000 κανάλια από τον σερβερα. .... αυτό πιστεύω.

    Είπαμε να δοκιμάσουμε μερικούς μήνες και αυτές τις υπηρεσίες ,άλλο όπως λέει και ο φίλος Panorama. Δεν με ενθουσιάζει γενικά ,εκτός από λίγα Sport κανάλια για να βλέπουμε κανέναν ποδόσφαιρο. Πολύ σαβούρα υπάρχει .πολλα περιττά .

    ειναι σιγουρα τα καναλια φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο θεμα σε vusolo,βεβαια ο δεκτης που εχεις εσυ ειναι ποιο καινουριος και ποιο γρηγορος,απλα το θεμα ειναι το ιδιο και μου το εκανε ακριβως και εμενα οταν φορτωσα μεγαλη λιστα iptv

  • ειναι καθαρα θεμα πολλων καναλιων . λογου IPTV SERVER. μολις τα σβηνω εντελως η κανω περικοπες ολα μια χαρα ειναι. ολα οκ

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!