Για συντομευση εχει διαφορες εφαρμογες App Opener,sideloadlauncher

GREEK TV
- komhsgr
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Θα ήθελα αναφορά απο κάποιο πατριώτη στο εξωτερικό για τα καναλια ΕΡΤ 1, 2, 3 ΕΡΤ MUSIC , ERT KIDS αν του παιζουν αν κολλάνε
και παρακαλω και αναφορά χώρας ευχαριστώ.
-
Θα ήθελα αναφορά απο κάποιο πατριώτη στο εξωτερικό για τα καναλια ΕΡΤ 1, 2, 3 ΕΡΤ MUSIC , ERT KIDS αν του παιζουν αν κολλάνε
και παρακαλω και αναφορά χώρας ευχαριστώ.
καμπανα παιζουν ερτ1-2-3-μουζικ ! μηπωσ υπαρχουν λιγκ χωρησ γκεο μπλοκ ερτ1 - 2 - 3 για vlc player?
-
Απο Στουτγκάρδη Γερμανίας 1α ωρα χωρις διακοπη,και πολυ καθαρη ικονα.
Τα λεμε.
Αν κανετε και ενα plugin για Enigma2 δεκτες δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.
-
Πολύ ωραία η Στουτγκάρδη
-
Απο Στουτγκάρδη Γερμανίας 1α ωρα χωρις διακοπη,και πολυ καθαρη ικονα.
Τα λεμε.
Αν κανετε και ενα plugin για Enigma2 δεκτες δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.
αν χρησιμοποιεις satdreamgr , υπαρχει μεσα το Greekstream...
-
Nέο update απο την εφαρμογή GREEK TV
FIX BUGS
FIX ERT CHANNELS
οπως γνωρίζετε η ερτ λόγο EURO κλείδωσε με πάρα πολυ καλό κόλπο τα live streaming καναλια ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2
ειμαστε σε ευχάριστη θέση καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε και πλέον τα κανάλια της ΕΡΤ να παίζουν κανονικά.
Να ευχαριστήσω θερμά τους Ελληνες εντος και εκτος Ελλάδας για τα emails και κριτικές βωμολοχίας που δεν τους επαιζε η ΕΡΤ στους αγώνες οτι και να λέτε
εμεις θα προσπαθούμε -
Έχω μόνο να πω το εξής:
«ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» .
Απο την πλευρά μου μονο ενα ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνετε .
-
Γεια χαρα στην Ελληνικη παρέα.
Μια απλη ερωτηση,μηπως καποιος φίλος,εχει δοκιμασει την εφαρμογή.,
σε Δέκτη GT Media XXXX ,μια και εχουν λειτουργικό Androit?????
-
Καλησπέρα από Κύπρο τα κανάλια της ερτ και το μέγα δε δουλεύουν το κάνει σε όλους.
-
Σε έλεγχο στο κινητό μου εδώ στην Ελλάδα, παίζουν κανονικά τα κανάλια που αναφέρεις.
-
Ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο android box δουλεύουν όλα τα κανάλια της ερτ σε όλες της ροές από Κύπρο είμαι.
-
λογικα geoblock ειναι, νομιζω εχει αναφερθει και πιο πισω...
-
Ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο android box δουλεύουν όλα τα κανάλια της ερτ σε όλες της ροές από Κύπρο είμαι.
Mε ολο το σεβασμο επειδη το ειπες μια το ειπες δυο κάπου το θέμα κουράστηκε.
Καταρχήν κατέβασες μια εντελως δωρεαν εφαρμογή οποτε κατέβασε τις απαιτήσεις σου, κατα δευτερο ουδέποτε μπηκες στο κόπο να διαβάσεις τις οδηγιες της εφαρμογής που αναφέρουν ρητα οτι λόγο πνευματικων δικαιωμάτων η εφαρμογη δεν κάνει κανένα live streaming οτι μας δίνουν τα ίδια τα καναλια σας δινουμε.
Οπως εσυ δεν βλέπεις τα καναλια της ΕΡΤ και εμεις Ελλαδα δεν μπορουμε να δουμε τα κανάλια ΡΙΚ λογο geoblock.
Eπίσης σας εχουμε οδηγίες χρησεως της εφαρμογής που δείχνουν τις εναλλακτικές ροές ΡΟΗ 1, ΡΟΗ 2 κτλ. στα ΕΡΤ νομίζω ΡΟΗ 3 παιζει εξωτερικό.Οποτε για να κλεισει το θέμα οτι μας δίνουν τα ιδια τα καναλια αυτα σας δίνουμε, και το κακο ειναι οτι οσες φορες βρήκαμε εναλλακτικες ροες πάνε οι κουφάλες οι σερβεράδες και απο αλλες παρόμοιες εφαρμογές και τα σκίζουν με αποτέλεσμα να πεφτει ο σέρβερ.
-
Καλημερα η τελευταία αναβαθμιση δε τη δεχετε η τηλεόραση αλλαξε κατι κομη?
-
το τελευταιο update αφορά κάτι fix στον player
-
Καλημερα η τελευταία αναβαθμιση δε τη δεχετε η τηλεόραση αλλαξε κατι κομη?
Καλημέρα,όντως σε tv box xiaomi δεν την δέχεται,δέχεται μόνο την lite έκδοση...
-
το Greek tv lite δεν έχει καμια απολύτος σχέση με το greek tv
Φόρουμ γερμανικά LinuxSat
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!