Eutelsat 7B/7C feeds

There are 16 replies in this Thread which was already clicked 936 times. The last Post () by jserv.

• Καλησπέρα στα παιδιά την άποψη σας μέχρι να έρθει ο τεχνικός για να γίνει κινητό το πιάτο μετά απο δοκιμές με invacom flange 0.3db και

inveto black ultra flange 0.2db το σήμα που έχω είναι αυτό. Την γνώμη σας αν με το 2.40 έχει περιθώρια για πολύ παραπάνω είμαι στην

Νότιο ανατολική Ελλάδα. Παρατήρησα ότι αν βάλω το lnb πιο κατακόρυφα το σήμα έχει και άλλα περιθώρια αλλά δεν μπορώ μόνος να το

κάνω γιατί η βάση όπως είναι το lnb δεν βλέπει τόσο κατακόρυφα. Επίσης θα μας βοηθούσε αν ξέρει κάποιος ποια συχνότητα βοηθά για

να κάνουμε καλύτερη λήψη της δέσμης Α. Παρατήρησα πάντως ότι όταν έχει δυνατό σήμα η 11262h είναι βελτιωμένη και η δέσμη Α.

• Στο αποψινό feed 12.685v 7200 συμπεράσματα εξοπλισμού:

gt media combo signal 66% σταθερή λήψη

octagon sf8008 silabs 2166 8-8.2db διακοπές στην λήψη

edision os mini 4k avalink 6261 8.8db

edision os mini 4k avalink 6261 tnap mod 9.1 db σταθερή λήψη

πιάτο 2.40 με invacom flange ultra black 0.2

• hatters1976 μάλλον δεν το έχεις ρυθμίσει σωστά το πιάτο. Εγώ κάνω λήψη με λίγο παραπάνω σήμα από το δικό σου με συννεφιά και παράκεντρα. Lnb της inverto ultra quad το νέο μοντέλο.

• Παναθηναϊκός - ΑΕΚ λήψη feed

9,5 dB, 68% AGC, καλός καιρός στην Αθήνα, άψογη εικόνα και ήχος με χαμηλόφωνο αγγλικό σχόλιο στο βάθος.

• Καλημέρα στα παιδιά όταν έχετε καλές καιρικές συνθήκες όπως εγώ σήμερα θα ήθελα αν έχετε πιάτο στο 1.80

ή και μεγαλύτερο να μας δώσετε info που "φτάνει ταβάνι" το σήμα σας σε αυτή την συχνότητα στις 7e. Και αν

η λήψη είναι με φλάτζας ή κανονικό lnb.

• Εγώ αυτή τη συχνότητσ δεν την κλειδώνω ούτε με σφαίρες. Οπως επίσης κι αυτες που ξεκινουν από 109xx και πολλές από τις 12xxx.

• ISN0G00d όταν υπάρχει feed μπορείς να παίξεις λίγο με το lnb αν το πιάτο σου είναι τουλάχιστον 1μ δεν θυμάμαι τι έχεις

γιατί δεν είναι ακριβώς οι δέσμες Α και Β ... δηλαδή την Β την βρίσκω άνετα ενώ την Α θέλει το lnb ελαφρώς πιο αριστερά όπως κοιτάμε το dish.

• Αναφορά λήψης πριν λίγο μεσημέρι South East Greece δορυφορικό πιάτο 1μ σήμα 16db 10721 - 11387 - 11262

Επίσης στην δέσμη Α 11011 σήμα 10.8-11.0 db με lnb inverto ultra black 0.2

• ISN0G00d όταν τοποθετήθηκε το πιάτο με το satfider εστιάσαμε στην 11011v όχι στις άλλες.

Μπορεί και εσύ να το πιάνεις απλά θέλει λίγο πιο αριστερά το lnb όπως κοιτάμε το πιάτο.

Μιλάμε πάντα τουλάχιστον 1μ για μικρότερο δεν ξέρω.

Εννοώ ότι άνετα μπορεί να πας ξέρω γω 18db στις παραπάνω και καθόλου στην 11011 αν δεν

κάνεις αυτό που ανέφερα. Καλές λήψεις!! Καλή Ανάσταση!!

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!