Posts by christosat1

    Μάλλον το εγκατέστησε με telnet και η παραμετροποίηση πώς γίνεται ?.Προφανώς, κακώς ψάχνω για GUI γραφικό περιβάλλον .ίσως θέλει εντολές telnet για παραμετροποίηση (κωδικός, ip , κ.α.)

    Δεν ξέρω άν το έγραψα σωστά. Έκανα μιά σύνδεση vpn,επί πληρωμή. Έχω βρεί 2 plugins enigma2-plugin-extensions-vpnchanger_1.2.9_all.ipk και enigma2-plugin-extensions-openvpnsetupnord_0.4_all.ipk όπου η σύνδεσή μου δεν αφορά nordvpn ή openvpn . δεν ξέρω αν με κάποιο από αυτά μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς μου σε σύνδεση του δέκτη με το δίκτυο.Βέβαια γίνεται και απ'ευθείας μέσω του router αλλά θα το κάνει σε όλο το δίκτυο μου. Κάπου είχα βρεί ένα how to vpn enigma2 αλλά τώρα δεν το βρίσκω.

    Ναί, Openload παίζει αλλά υπότιτλους δεν παίζει,πρέπει να τους κατεβάσεις χειροκίνητα αφού βάλεις και πληκτρολόγιο greek or us ανάλογα με την περίσταση και αφού βρείς τον τίτλο του.

    Σωστά το λες. για το πρώτο θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω. Μάλλον και οι δύο δέκτες παίζουν με τον ίδιο player γιατί στα πρόσθετα που ζητάει εγκατάσταση κατεβάζει external player.Μήπως παίζει κάποιο θέμα με το πιστοποιητικό? γιατί dailymotion παίζει ενώ opelaoad βγάζει "openload link extractor error". Πάντως ξέχασα στα πρόσθετα κατεβάζει το exteplayer3

    Καμμιά αντίρηση και καμμιά υποχρέωση για υποστήριξη από εσάς για το συγκεκριμένο plugin.Απλά επειδή το έχεις και δουλεύει πώς μπορούμε να το βάλουμε και να παίζει .και δεν χρειάζεται να απολογείσαι για το συγκεκριμένο.Δεν σου ζήτησα κάτι το ιδιαίτερο απλά ένα υπάρχει κάποια ρύθμιση και σε στον δικό σου δέκτη παίζει, όπως καΙ στον δικό μου vu Duo , ενώ στο edision nino pro δεν.......Τέλος πάντων εάν δεν υπάρχει λύση το σταματάω εδώ.Ευχαριστώ πάντως

    λες "οποιαδήποτε έκδοση" αρα εχεις απο tunisia team(με το νεο plugin Ε2istream ) εγω δοκίμασα με τo E2player απο τα feed και φακελος του (2019) δεν υπάρχει...

    οποτε ας τα βρείτε με τους δημιουργούς του plugin για το πως & γιατί

    ααα όχι Ε2istream δεν έβαλα αυτή. Για το e2player λέω!!! Με το δικό μας image υπάρχει αυτή η έκδοση που χρησιμοποιείς στα feed ή έστω η τελευταία εάν παίζει. δεν ψάχνω να βρώ τίποτα, απλά με το δικό μας image ποιό e2player να βάλω ώστε να παίζει αυτά που δείχνεις.

    παιδιά θα κουφαθώ εντελώς.Σε Vu duo και με image openpli το τελευταίο, το plugin E2player (οποιαδήποτε έκδοση) και στην επιλογή greekdocumendaries παίζουν όλα τα links μέσω openload ή dailymotion , ενώ στον edision osnino pro και με το ίδιο image (openpli) στα ίδια links (openload) δεν θέλει να παίξει με τίποτα . Στον edision έβαλα και satdreamgr με το ίδιο plugin είτε μέσω feed είτε μέσω ipk και κάνει τά ίδια.

    Ξέρω ότι ο εκδότης του συγκεκριμένου plugin δεν το υποστηρίζει πλέον , αλλά η ίδια έκδοση στον ένα δέκτη τα παίζει όλα εντάξει και στον άλλο όχι?

    Πως γίνεται αυτό? Καμμιά βοήθεια?