Posts by dimis

    Εντάξει τώρα έφυγε απο μενα ,τον σετάρισα απο την αρχή και τώρα δουλευει μια χαρά,το προβλημα ειταν κάτι που πρόσθεσα εγώ και οχι του συστήματος αλλα καλύτερα να μη μιλαμε αναλυτικά για plugins,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε.

    δεν ειναι το πολλά το ΘΕΜΑ

    απλά γίνε πιο συγκεκριμένος & πάρτα 1-1

    για να σε πιάσω τι εννοεις πρόβλημα ασυμβατότητας? πώς ειναι η εγκατάστασή σου?

    σε wave frontier t90 με ΟΛΑ τα lnb high gain σε diseqc CENTAURI κατεβαίνουν όλοι οι δορυφόροι ΦΟΥΛ!! ακόμα και τα feed του 10 για παράδειγμα

    Eχω 4 πιάτα το μεγάλο ειναι 180 mambo με κεντρικο lmb edsion quad και diseqc 10-1 και για το λογο οτι δεν έβαζε σήμα σε ολες τις συχνοτητες γυρισα με το μοτερ το lnb του astra θεση του hotbird.

    Εντάξει φίλε έχεις δίκιο το παράκανα δεν έπρεπε να γράψω τόσα πολλά.

    Γειά σας και από μένα (γράφω πρώτη φορά) πήρα τον OS NINO PLUS για ένα φίλο τον τεσταρισα με δύο image (satdream&openpil) αρχικά είχα πρόβλημα συμβατότητας με το lnb σε κάποιες συχνότητες στον Hot bird που ο dreambox δεν έχει κανένα πρόβλημα το διόρθωσα με ένα παρακέντρο lnb μετά άρχισα να τον φορτώνω κάποια πράγματα :ένα μεγάλο setting ένα oscam και κάποια πρόσθετα του satdream, όλα καλά :server, powerviu, tandederk ΕΡΤ. Μετά από δυο ώρες λειτουργίας άρχισε να κάνει σπασίματα στην οθόνη και όταν τον έκλεισα και πήγα να τον ξανάανοιξω δεν μπουταριζε μπουταριζε με τίποτα.,συμπεραζμα δεν είναι για πολλά πράγματα τον έβαλα ένα cccam και ένα μικρό setting και τον έδωσα για χρήση.