Posts by nautilus7

    Καλύτερα βαλε ενα softcam από τα παιδια εδώ. Αυτά τα έτοιμα έχουν άπειρα κλειδιά άχρηστα στους περισσότερους, άσε που δεν χρησιμοποιούν τους ενδεδειγμένους τρόπους για το oscam στο format του κλειδιού στην προσπάθειά τους να ειναι συμβατά και με άλλα cam.

    Δηλαδή αν βάλεις ένα κανάλι και στο καπάκι αλλάξεις, παίζει; Το πρόβλημα εμφανίζεται στο 5λεπτο δηλαδή; Έχει σημασία σε ποιο κανάλι είσαι και σε ποιο πας ή γίνεται με όλα τα κανάλια...


    Ακόμα σου κάνω τις ρωτήσεις που έκανα από τα πρώτα μηνύματά μου χωρίς να έχω πάρει απάντηση...

    Και; Δεν χρειάζεται να περιμένεις 5 λεπτά. Εκτός και αν το πρόβλημα εμφανίζεται αφού μείνεις 5 λεπτά σε ένα κανάλι...

    oταν ειμαι στον ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ στο MEGA θελει επανακινηση η oscam-emu

    για να παιξει τμετα απο 5 λεπτα...........

    Ξαναρωτάω, μόνο από αντ1 σε μεγκα έχεις πρόβλημα;

    ta 5 λεπτα ειναι οτι βλεπω το καναλι που θελω και μετα απο 5 λεπτα γυρναω σε αλλο και θελει επανακινηση......

    να κανω scan ton δορυφορο 3.0 για digea.....

    Τι σκαν (να) κάνεις; Πότε (να) το κάνεις;


    Στο log που ανέβασες φαίνεται να βλέπεις διαδοχικά ανά 5-6 λεπτά m.tv, alpha, star, alpha. Ποια δεν ανοίγουν; Δεν είμαι σε δέκτη αυτή τη στιγμή για να σου πω αν είναι σωστά τα κλειδιά σου, αλλά φαίνεται να βρίσκει το κλειδί κάθε φορά το oscam.

    Μόνο από τα συγκεκριμένα δύο κανάλια όταν αλλάζεις βλέπεις μαύρο; Αυτό για τα 5 λετπά δεν το έπιασα.


    Δοκίμασε να αλλάξεις το pmt_mode = 0 σε 6 μήπως φταίει αυτό (θα σου πω σίγουρα αν δω log από oscam.)

    Γράψε συγκεκριμένα σε ποιο κανάλι είσαι και σε ποιο κανάλι πας και βλέπεις μαύρο... Επίσης, δώσε τις ρυθμίσεις που έχεις στο oscam-emu (από το αρχείο oscam.server σβήσε τους cccam servers και ανέβασέ το όλο, όπως επίσης το oscam.conf, oscam.dvbapi και softcam.key).


    Και αν μπορείς δώσε και ένα livelog από oscam με debug 128 ενεργό που να φαίνεται η στιγμή που κάνεις την αλλαγή στο κανάλι που δεν ανοίγει. Αυτό άσ' το σε δεύτερη φάση αν χρειαστεί. γιατί ίσως είναι λίγο μανούρα.

    Ο σκοπός του δοκιμαστικου image είναι αυτός ακριβώς: Να πεις πού βγαζει το "missing parenthesis..." ή άλλο σφάλμα (στο /tmp θα βρεις το αντίστοιχο αρχείο log) για να διορθωθεί!


    Όπως νομίζεις βέβαια...

    Όταν μπήκε στο oscam emu η δυνατότητα να ανοίγουν όλα τα κανάλια του αναμεταδότη με ένα μόνο κλειδί, ήταν με σκοπό να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη στα κανάλια της digea και της ert. Έχει ποστάρει ο georgeflu το πώς πρέπει να μπουν τα κλειδιά νωρίτερα... Γιατί το κουράζουμε με διάφορες μη βέλτιστες λύσεις;

    Ευχαριστώ Γιώργο.


    Το service ref το παίρνεις από το lamedb; Γιατί στο δικό μου έχει λίγο διαφορετική μορφή από το παράδειγμά σου. Από την άλλη, αν φορτώσω τη λίστα των καναλιών μου στο dreamboxedit και δω το service ref από κει, τότε είναι ίδια...!


    Μέσω epg import πώς γίνεται; Θα ήθελα και αυτό γιατί δεν υπάρχουν όλα σε δορυφορική έκδοση. Απλά τον τρόπο θέλω, αν θυμάσαι. Δεν με νοιάζει να μου δώσεις κάποια έτοιμη λίστα (όχι ότι θα με χαλάσει)...


    Και κάτι ακόμα... αν βάλω τα service ref από τα αντίστοιχα δορυφορικά, τότε για να δω epg στα iptv πρέπει πρώτα να έχει "κατέβει" το epg στα δορυφορικά, δηλαδή θα πρέπι πρώτα να έχω συντονιστεί στα δορυφορικά για λίγη ώρα, σωστά;

    Καλησπέρα, ποιοι τρόποι υπάρχουν για να μπει epg σε κανάλι iptv; Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με κάτι τέτοιο... Γίνεται αν υπάρχει πρόσβαση στο αντίστοιχο δορυφορικό κανάλι ή μόνο μέσω xml και epgimport; Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο post με οδηγίες;

    Oscam-emu 11704 μόνο, όπως είπε ο dr_virus και αλλαγή στα κανάλια όπως είπε ο georgeflu.


    patch στο oscam και λοιπές μαλακίες στο oscam.dvbapi δεν χρειάζονται. Κάποιοι βιάστηκαν να φτιάξουν αυτό το χαζο-patch και εξακολουθούν να γεμίζουν όλα τα fora με τις γραμμές με τα vpids στο oscam.dvbapi...

    Δείτε και αυτά να πάρετε μια ιδέα τι είναι η κάθε τιμή στο lamedb. Τα βρήκα σε άλλο forum.

    Οι τιμές για το f είναι δεκαεξαδικές. Αν θέλετε 2 ή περισσότερες επιλογές ταυτόχρονα, τότε κάνετε πρόσθεση των επιμέρους τιμών.


    You need to add the video pid in your media player side (tvheadend, enigma2, dvbream, etc) in order to treat the service as a tv channel and do all necessary things (setup the video decoder, etc), but you also need to tell oscam what is the video pid, so it can setup one more descrambler with the correct cw for the video. Oscam does it's own parsing of the PMT, so adding the video pid only in the player side is not enough.


    Now, before 11704, a user (skyjet) made a patch for oscam so that we can add the video pid manually via a oscam.dvbapi line. With 11704 I take advantage of the fact that the pcr pid listed inside the pmt is actually the video pid and I use that (i.e. the pcr pid) as the video pid. In all channels I tested, the pcr pid is actually the video pid, so adding it manually in oscam.dvbapi (with skyjet's patch) is not needed.