Posts by csath07

    bountyhunter21 Παρεξηγησες, δεν αναφέρομαι σε σένα, αποκατάσταση αλήθειας είναι για εκείνους που ταυτίζουν πωλητές με χρήστες. Στην Ελλάδα δεν ισχύει επί του παρόντος κάτι τέτοιο, προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό όπως σωστά έγραψες, μέχρι τότε όμως ο διαχωρισμός είναι σαφής. Στο εξωτερικό βέβαια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

    Ενημερωτικά να πούμε πως αναφορικά με την τελευταία περίπτωση εξάρθρωσης εγχώριου δικτύου iptv με χιλιάδες πελάτες, η αστυνομία δεν προτίθεται ν ασκήσει κάποια δίωξη πέραν των "εγκέφαλων" της οργάνωσης. https://www.ieidiseis.gr/ellad…oi-anergoi-synergates-tou

    Προσωπικά επίσης δεν γνωρίζω καμία περίπτωση στην ελληνική επικράτεια στην οποία ασκήθηκε δίωξη σε χρήστη υπηρεσιών για οιαδήποτε περίπτωση πνευματικών δικαιωμάτων. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό, ας το παραθέσει.

    Ενημερωτικά επίσης στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 1 εκατ. συνδρομητές "πειρατικών" υπηρεσιών τηλεόρασης, βάσει στοιχείων που παρέθεσε η ίδια η Cosmote, αν δεν κάνω λάθος.

    Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά τα της χώρας μας, χωρίς να σημαίνει φυσικά πως επικροτούμε τέτοια φαινόμενα.

    Απλώς να γνωρίζουμε και το τι επικρατεί τελικά.

    με edision optimuss underline και λογισμικό AMIKO_MiniHD_1.6.57 δε δουλεύει το κ*λόκλειδο, δοκίμασα κι άλλες βερσιον και τίποτα, αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας βοηθήσει....