Posts by Kotsonatos

    Οι συνδρομές των απόδημων στην Γερμανία προφανώς "υποχρέωσαν" την εταιρία να ασχοληθεί ενεργά.

    Άσε το Netflix τώρα και βρες κανά 5άρι μπας και δούμε άσπρη μέρα. :laugh1:

    Πότε δεν είχε πλήρη κάλυψη της ευρωλίγκα η movistar : έδειχνε ότι παιχνίδι έπαιζε ισπανική ομάδα και ενίοτε κανένα ντέρμπι και μάλιστα σε sd (multideporte).


    Ακόμα προσπαθώ να βρω την μεγάλη απώλεια του Έλληνα φίλαθλου.

    XCode Crack 1.6 work perfectly and not have problem with block ip list


    βρέθηκε η άκρη

    Ότι διαβάζω γράφω : πολλά κενά ασφαλείας και το κυριότερο ότι τα στοιχεία πελατών είναι εύκολο να διαρρεύσουν.

    Πιστεύω πως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα που έχει δεχθεί το iptv στην Ευρώπη και είναι φοβερό το πόσο ρεαλιστικά έδρασαν οι Αρχές : δεν κυνήγησαν τον εκάστοτε σερβιτόρο, αλλά την πηγή για να μπορεί ο σερβιτόρος να μοιράζει.


    Οσοι έχουν ή θα ήθελαν να έχουν iptv από τον "θείο" (να θυμηθούμε και μια παλιά, αγαπημένη φράση) δυστυχώς θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά στο εγγύς μέλλον και να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες των επόμενων ημερών από διάφορους καιροσκόπους.

    Αν μπορεί κάποιος να πει επιγραμματικά το λόγο που σε cccam υπάρχει σκοτάδι στο sky de, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. :)


    Πέραν από oscam, κάποιοι σερβιτόροι δίνουν και ncam.

    Έχοντας την μετάδοση το open, δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης του εν λόγω μηνύματος, πέραν φυσικά του να πουλήσεις κάνα δέκτη, με πιθανότητα να έχουν πέσει αναδουλειές στο insomnia, οπότε πρέπει να ανοίξει η αγορά.

    Έγραφα εδώ για τα δικαιώματα του motogp στην Ισπανία. Εδώ και μέρες εκεί που ήταν το movistar moto gp HD [19.2 Ε, 10906 V, 22000] ανέβηκε το Movistar Deportes 1 HD με αθλητικά γεγονότα, εκτός ποδοσφαίρου, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες (δεν είναι 24/7).

    Για τις αλλαγές, επίσημα, θεωρώ πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις στο αντίστοιχο υποφόρουμ. Την μόνη που έχω βρει είναι αυτή Advance notice of temporary closer for forum upgrades

    σύμφωνα με το οποίο την 4/2/19 θα θα κλείσει το φόρουμ για άγνωστο χρονικό διάστημα.

    Μήπως είναι λογικό να υπάρχουν ερωτήματα, απορίες και δυσανασχέτηση για το interface από την στιγμή που δεν υπάρχει ενημέρωση;