Posts by theristis

    κόψε την ειρωνεία καθαρχην δεύτερον διάβασε τη έχω γράψει. άμα δεν μπορείς εσύ να παίξεις στο piccollo αυ δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται....και μιας και μιλάς για τη μου έγραψε ο ο Θοδωρής καστε και ξαναδιάβασε τα από την αρχή όταν αναφέρω για 39 στο #150..

    JohnMoreS@T μου την πέφτεις τώρα? δεν κατάλαβα? για χθεσινό με πέρασες? 1 Amiko HD8260 αυ εδώ και χρόνια piccolo επίσης .. δεν χρειάζεται να συχεχισω καταλαβα...

    εσύ μίλησες για multistream εγώ μίλησα για au γαλλικά στην 5 w.. δεν υπάρχει λόγος να το πλατιάζουμε .. δεν το ήξερες το έμαθες.. γιαυτό τα γράφουμε και ενημερωνόμαστε. είναι πάνω από 2 μήνες ανοιχτά. αυτά τα νέα καλή συνέχειά.

    δεν μιλάω για τα multistream. για αυτό το έγραψα ότι απλοί δέκτες λειτουργούν άψογα και πιο εύκολα.

    medousa89 νόμιζα ότι πιάσαμε ψιλοκουβέντα σε λάθος νήμα,όχι μια χαρά παίζει σε picollο φίλε.. και εννοείτε δεν υπάρχει καμιά ομάδα μιας και ειναι mod εκδοση που να έχει κάτι έτοιμο στο φιρμ η online mcaskey ..οποίος θέλει κάτι το φτιάχνει μόνος του! να πω ότι στην εδισιον σαν ομάδα ανοίγουν τα γαλλικά στην 5 w au ναι η και άλλες (GI Phoenix, Amiko ) για 39 e τα γνωστά ναι έχουν περάσει τα emm . αλλά για pvu που είναι το μανικι όχι . επαναλαμβάνω ότι απλά συμπλήρωσα το φίλο JohnMoreS@T ότι εκτός από piccollino παίζουν άνετα και τα άλλα. το θέμα είναι ότι παίζουν απλά για ενημέρωσή ..

    δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Υπο προϋποθέσεις . εγώ απλά στο φίλο JohnMoreS@T συμπλήρωσα εδώ ότι εκτός από edision piccollino παίζουν άνετα και σε Amiko,Edison,GI Phoenix . τώρα αν δεν κατάφερες να σου παίξει σε νανο δεν έχει καμία σχέσει σε αυτό που απάντησα. επίσης να μην το πλατιαζουμε είμαστε σε λάθος νήμα ,αν χρειαστεί περισσότερη ανάλυσή μπορεί να μεταφερθεί αλλού.

    φιλε JohnMoreS@T μια ενημέρωσή ότι από τους (απλούς) δέκτες να ξέρεις πχ Amiko,Edison,GI Phoenix που παίρνουν mcaskey.bin κάνουν άνετα auto update χωρίς δυσκολία σχεδόν τα τελευταία 2 χρόνια.για κάποιον που δεν ξέρει η υποτίθεται απλοί δέκτες λειτουργουν άψογα και πιο εύκολα.

    20 w δεν θες μεγάλο πιάτο όπως γράφτηκε πιο πάνω, απλά το πρόβλημά με sport24 MTN Worldwide TV  είναι καθαρά εμυ. ανοίγει μόνο από τη ξέρω με DVB κάρτες PowerVu Emu 2.9.1 εδώ και κάτι μήνες. απλά στους δέκτες που έχουμε όλοι έχουμε το παλιό PowerVu Emu Patch που θέλει αλλαγή όπως και to tandberg Patch θέλει αλλαγή.


    to zimbo έχει δυνατό σήμα ,από ΑΘΗΝΑ με 1 μέτρο σταθερό στο 10 ε και lnb black ultra inverto 65% ποιότητα σήματός. από την 10 κοίτα την 10840 v 3255 ortc να δεις αν την λαμβάνεις!

    OCTAGON SF4008 4K UHD αλλά και δοκιμασμένο και με το μη E2 Linux δέκτη PICCOLLO S2+T2/C H.265/HEVC COMBO με την ίδια ευαισθησία στο σήμα!

    εντάξει το κατέβασα telstar12 στις 15w με το 60εκ ποιότητά στο 45. εντωμεταξύ έχει το extreme /reality/history channel υπότιτλους ελληνικούς. ας το ψάξει οποίος θέλει .

    απλά το έχω το 65 εκ στην ταράτσα σε άλλο ΔΟΡΥΦΟΡΟ και είπα αν παίζει στην 15 w .