Posts by zYBERDUDE

    Det är just på samsungen som det inte fungerar (inte på vun heller men det är mera förståeligt), där det inte alls borde vara nåt problem. Just detta är orsaken att man hatar dessa "original" boxar. Bara problem och tröga så in i...


    Nå det kommer väl mera information kommande vecka senast den 23.3 så får man se hur/om man fortsätter. Har ju tillgång till kanalerna via viaplay i alla fall.

    Jo, boxen är registrerad via "min mottagare" och den är som min huvudbox (och enda box). Det är inte samma box som en gång kom med kortet, men det kan ju inte spela någon roll då den ska klara hd, men är inte den "senaste".


    Men det var väl inte meningen att alla kanaler skulle klippas i februari? "Bas" kanalerna skulle ju klippas först senare om jag förstod saken rätt enligt hemsidan, men här sade/säger vu:n att alla kanaler är HD.

    Efter att viasat slutade att fungera med min vu solo2 och oscam så har jag nu fått tag i en samsung dsb-h670N hd originalbox från viasat. Har pairat om boxen med kortet men det är fortfarande svart i rutan. Enligt oscam entitlements så borde allt fungera. Mitt abonnemang är ett viasat guld paket. Är det abonnemanget som är problemet då det inte "borde" vara några hd sändningar på kortet då jag alltid nöjt mig med sd och inte velat betala extra för hd kanalerna tidigare. Men nu fungerar väl bara hd kanalerna?