Posts by maxtak

    in gamato does not work in the search movies..


    1_0.jpg

    ..το θεμα, ετσι οπως τα λες, ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων του router...

    δεν το εχω για να δω τι μπορει να θελει... οποτε το μονο που μπορεις και πρεπει να κανεις ειναι να ζητησεις απο την vodafon να σου το αλλαξει δηλωνοντας βλαβη και αδυναμια τους να σου δωσουν τις απαιτουμενες ρυθμισεις για να δουλεψει σωστα...

    ...(βεβαια μπορει το προβλημα να προερχεται και απο το vpn που οταν δεν ειναι εργοποιημενο κανει conflict με το router....)

    στις ρυθμισεις δικτυου του octagon εχεις βαλει στατικι ip ??

    νομιζω πως τα ρουτερ της vodafon εχουν 192.168.2.Χ αν εσυ του ειχες αλλαξει σε 192.168.1.X λογικα δεν θα παιζει .. επισης τσεκαρε και DNS..

    καπου εκει γυρω ειναι το προβλημα..

    Hi, i check the dropload.io server in gamato but not work with error "Hosting "dropload.io" unkown"

    may be want any change in urlparser?

    αν το 1,10 ειναι σιδερενιο θα πρεπει να πας σε μοτερ με μεταλικα γραναζια. Αν ειναι αλουμινιου μπορεις να βαλεις οποιο μοτερ "ποιοτικο" θελεις.

    Το μονο που πρεπει να προσεξεις απολυτα ειναι πως η τοποθετηση του στύλου που θα μπει το πιατο πρεπει να ειναι 100% απολυτα ευθυγραμμισμενη οριζοντια και καθετα.......

    ..και τα δυο δινουν εξοδο DC 12V 3A

    αρα ειναι το ακριβως ιδιοι και αρα μπορεις να χρησιμοποιησεις-δοκιμασεις οποιοδηποτε απο τα δυο. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα διαφορετικου κατασκευαστη

    εχουν...

    για δοκιμασε ετσι >>>>>

    var/etc/tuxbox/config

    μετα το tuxbox δεν εχει φακελο config???

    αναλογα τι εχεις σεταρει μπορει να εχει και μετα το config και αλλο φακελο oscam(ή καπως ετσι..) αν δεν εχει τοτε τα αρχεια ειναι στο φακελο config..

    για ψαξε το λιγο

    after reboot the system make the .pyc file from .py file

    I made some modification for gamatomovies host for PY3 images. Both files ( host and urlparser ) are from Mario repo.

    I hope that will works. These two files are only for PY3 images and please don't downloaded it if you use images for PY2 version.

    thanks, but does not work and these...

    ..τις δικες σου λιστες να υποθεσω πως τις εχεις κανει απο εναν δεκτη της εμπιστοσυνης σου σκαναροντας τους δορυφορους που θελεις να χρησιμοποιησεις , αρα παλι να υποθεσω σκαναρισμα σε το πολυ 5-6 δορυφορους ή και παραπανω δεν ξερω...

    εγω χρησιμοποιοντας μοτερ βρηκα σαν πιο ευκολη χρηση τις ετοιμες απο Vhannibal λιστες, που παρεπιπτοντως εχω πετυχει και αλλες παρομοιες περιπτωσεις..(ας πουμε οταν πηγε η Digea στις 39 ο Vhannibal εκανε κανα μηνα ή και παραπανω να τα βαλει σωστα)

    αρα θα πρεπει να παιξω και εγω καπως ετσι, να κατσω να φτιαξω την δικη μου λιστα..κλπ..κλπ