Posts by smel3

    Φίλε Medousa69 χρόνια όλοι γνωριζόμασταν στα φόρουμ και αυτοί που είναι χρόνια πάνω κάτω ξέρουν ποιοι βοηθάμε ποιοι πουλάνε και τι ρόλο παίζουν. Τα πήρα στο κρανίο πρωί πρωί πίνοντας τον καφέ μου όταν διαβάζω αυτές τις περίεργες αναζητήσεις σε αλλά φόρουμ. Ξέρω ότι κάποιοι βοηθούν χρόνια στα φόρουμ ανθρώπους και εδώ και στο satdream.gr Forum. Μην το πλατιάζουμε το θέμα πολλούς τους ξέρω και προσωπικά . Και εγώ με όσες γνώσεις έχω προσπαθώ να βοηθήσω καποιους ανθρώπους εδώ εξωτερικό με δεκτές που έχουν προβλήματα και πολλά αλλά αφιλοκερδώς γιατί Hobby κάνω. Και πολλά ποστ που κάνω αφορούν άλλους που θέλουν κάποια λύση η κάποια βοήθεια στην αναζήτησή δεκτή.

    Μια φορά φλασαρισα σε έναν γνωστό έναν δεκτή Edision 4k χωρίς πολλά πολλά να δω.

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς τους δεκτές ίσα ίσα τους πρότεινα σε πολλούς . Απλά διαβάζοντας τελευταία για αυτόν τον Πολυγώνο δεκτή παρά πολλά ήθελα την γνώμη σας εαν και κατά ποσό αληθεύουν διότι δεν είναι παντογνώστης . Κάποιοι με στοχοποίησαν ....

    Ένα δεν μπορώ να δεχτώ ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν το τύπο που έχει κάνει όλα τα φόρουμ άνω κάτω . Βλέπε Cs talking Forum. Nα αναφέρετε χωρίς να με ξέρει πρωσοπικα σε εμένα και σε όλους τους Έλληνες της Γερμανίας ότι τους ρουφαμαι το αίμα . Από αυτόν τον τύπο κανένα σχόλιο για εμένα διότι θα ξεφύγω. Εαν θες μπορείς να με κανείς ban δεν έχω πρόβλημα . Τον άλλον να τον χερεσται μόνο εμφανίζεται για να προκαλέσει και τίποτα άλλο. Θα ήθελα να με κανείς ban διότι δεν θέλω να χαλάω την μέρα διαβάζοντας τέτοιες ...... από τέτοια άτομα . Σε ευχαριστω για ότι βοήθεια μου πρόσφερες σε αυτό το φόρουμ .

    Παράκληση κάνε με ban και δεν μπαίνω ούτε με άλλο User Name.

    Ρε φίλε πολύ καχυποψία σας έχει πιάσει και τον λόγο τον καταλαβαίνω . Μην γράψουμε τίποτα αρνητικό για την Edision.

    Όντως εγώ το έχω γράψει , και έχω γράψει και αλλά για αυτόν δεκτή . Και για πολλούς άλλους που δεν έχω.Αλλά όχι για εμένα διότι δεν τον έχω τον δεκτή εγώ προσωπικά . Δυστυχώς εδώ Γερμανία που μένω βοηθάμε και κάποιους ηλικιωμένους ανθρώπους η ανθρώπους που δεν ξέρουν γερμανικά για να λύσουν κάποια προβλήματα με δεκτές που έχουν .... διότι δεν έχουν σχέση με φόρουμ η με το Hobby αυτό..

    Μήπως τους δώσω κάποια εξήγηση για τα πρόβλημα που έχουν με τους δεκτές τους .

    Όταν γράφω κάτι σε κάποιο φόρουμ δεν είναι απαραίτητα να γράφω ότι ο δέκτης είναι της συνεφαδας μου η του πρώτου ξαδέρφου του Μήτσιου η της Κατίνας. Και έτσι το γράφω ότι αγορά δικό μου δεκτή . Κάτι που κανένας Moderator εδώ και 30 χρόνια που είμαι εδώ στα γερμανικά φόρουμ δεν μπήκε στον κόπο να βάλει ντέντεκτιβ η να κάνει τέτοιες παρακολούθησης για να δούμε ποιος είναι αυτός ο τύπος που γράφει κάτι όχι το στο καλό η ρωτάει για κάποιον άλλο δεκτή που δεν μας αρέσει.

    Λυπάμαι πραγματικά για εσάς .

    Ελπίζω στην ζωή σας να βρείτε ποιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθητε με το εαν τον έχω τον Edision η όχι.. Γιαυτο τα ελληνικά φόρουμ θα είναι μια ζωή μ......α

    Αυτά γράψτε ότι θέλετε δεν ασχολούμε μ πλέον διαγράψτε και όλος εαν θέλετε

    Τελικα κατέληξα στον octagon so 8008.

    Τον παράγγειλα και είμαι περίεργος να τον δω.

    Σε όσα φόρουμ διάβασα και έθεσα την ίδια ερώτηση σχεδόν όλοι μου πρότειναν τον octagon .....


    Θα τον δοκιμάσω και θα τα πούμε

    Καλημέρα φίλοι . Είμαι στην αναζήτηση για έναν δεκτή 4κ . Έχω κατάληξη στους Edision os mio 4k. Και στον octagon sf 8008 .

    Τον θέλω για δορυφορική χρήση και για iptv

    Και οι 2 τηρούν αυτά που ψάχνω πάνω κάτω . Ο octagon εδώ Γερμανία κοστίζει 110€ ο Edision 140€ . Και οι δυο σε combo .Ο octagon φαινετε να έχει μεγαλύτερο επεξεργαστή και usb 3.0 Θα ήθελα να διαβάζω την γνώμη των ποιο ειδικών και ανθρώπων που τους έχουμε στην κατοχή τους


    Ευχαριστω

    τελικα φιλοι τι χρειαζετε στο oscam.dvbapi για να παιζουν τα ερτ καναλια,

    αυτο

    P: 2600;

    A: ::000A;

    A: ::0014;

    A: ::0028;

    η


    αυτα εδω

    A: ::0028:0102::: 2600:000000:1FFF ; ERT HD

    A: ::000A:0104::: 2600:000000:1FFF ; ERT 1

    A: ::0014:0100::: 2600:000000:1FFF ; ERT 2


    διοτι δεν μου ανοιγουν στο καινουργιο satdream image μετο τελευταιο oscam

    περασα και την τελευταια εκδοση αλλα πουθενα δεν βλεπω κατι να ανοιγη. παντα μου βγαζει οχι εγκυροι συνδεσμοι . αυτο το προσθετο που δειχνει στην φωτο ο φιλος μεδουσα89 σαν TS player δεν το βρισκω πουθενα.

    Για σας φίλοι . Χρησιμοποιώ το E2iPlayer Plugin.

    Γνωρίζω ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει.

    Δεν ξέρω εαν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα. Όταν θέλω να δω κάποιο Stream Sport από 365 ενώ μου βγάζει να επιλέξω και επιλέγω μου βγάζει error και μη έγκυροι σύνδεσμοι . Λύνεται αυτό πρόβλημα η κάνω κάτι λάθος ? Εννοείτε ότι έχω πέρασει και καινούργιες εκδόσεις κατά καιρούς από το ελληνικό φόρουμ

    Χερετω και καλό Πάσχα σε όλους

    Δεν πιστεύω τίποτα ,διότι δεν τα δοκίμασα. Απλά διάβασα σε κάποια έγκυρα γερμανικά φόρουμ ότι υπάρχει λύση με το Oscam σε ότι αφορά το σερβίρισμα για τους πελάτες . Όσον αφορά το cccam τελείωσαν όλα .Τώρα κατά ποσό αληθεύουν θα δείξουν οι επόμενες ημέρες.


    ολα παιζουν μια χαρα με oscam

    απ τα λιγα που διαβασα η μονη λυση ειναι το oscam. με cccam τελειωσε το cs sto sky de

    Quote

    file me afto to logotipo den thase voithisi kanenas.vale aek.

    plaka kano...

    lipon tha girisis to katopro arketa pros ta aristerta stis 39 moires. tha kaneis anixnefsi kai eisai ok. prota girise to katoptro kai edo eimaste. olo kai kapios filos tha se voithisi pertetero

    φιλε με αυτό το λογότυπο δεν θα σε βοηθήσει κανένας.βάλε αεκ.

    πλακα κάνω...

    λοιπόν θα γυρίσεις το κάτοπτρο αρκετά προς τα αριστερά στις 39 μοίρες. θα κανεις ανίχνευση και είσαι ok. πρώτα γύρισε το κάτοπτρο και εδώ είμαστε. όλο και κάποιος φίλος θα σε βοηθήσει περαιτέρω

    Για σας φίλοι .θελω λίγο την βοήθεια των ινδικών διότι δεν ασχολήθηκα εδώ και πόλλα χρόνια γύρω από τηλεόρασης.

    Εδώ και 2 ώρες η TV Samsung στο σαλόνι παρέδωσε το πνεύμα . Αύριο πάμε για αγορά TV .

    Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας γύρω από τεχνικά χαρακτηριστικά ,τι ακριβώς να λάβω υπόψην .


    Ευχαριστω για κάθε βοήθεια και πρόταση

    Πανος

    Για σας φίλοι πέρασα και εγώ όλες ρυθμίσεις όπως αναφέρονται όλα οκ .εχω όμως ένα πρόβλημα .παροτι η κεραία είναι οκ με πολύ καλό σήμα . Στις 4.8 Μου κάνει σπασίματα η εικόνα που μπορεί να είναι το πρόβλημα ? Στο Thor 0,8 δεν μπορώ σήμερα να τα βάλω έχω ένα εμπόδιο.

    Έχω δεκτή vuduo2 . Και οι δοκιμές έγιναν σε pli και satdreamimage

    ποιο ποστ ρε φιλε...

    Μηπως θα ανεβω επιπεδω εαν κανω καπιο ποστ. ειπα τη εμπειρεια μου εαν παιζει. τωρα σε τι σε πειραξε ολο αυτο δε μπρω να καταλαβω.

    τελος παντων ας το ληξουμε εδω

    Εγώ δεν υποστήριξα ότι παίζει στο pli η σε κάποιο άλλο Image medousa89. Είπα απλά σε ποιο Image παίζει εντάξει το Kodi .