SDTV forum ΤΕΛΟΣ

There are 20 replies in this Thread which was already clicked 4,616 times. The last Post () by spartans.

  • Και όμως είναι κάποια παιδιά εκεί που κάνουν πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι της δορυφορικής ενημέρωσης (π.χ. εκτοξεύσεις νέων δορυφόρων).


    Απλά έχουν πολύ αυστηρή πολιτική σχετικά με θέματα πειρατείας (cs, iptv, κλειδιά, κτλ) και γι' αυτό δεν τράβαγαν τον κόσμο, ειδικά τους νέους και ΜΗ μερακλήδες (...γιατί όπως και να το κάνουμε η δορυφορική είναι μεράκι και χόμπι).


    Σαν ποιότητα περιεχομένου πάντως πολύ ανώτερο το sdtv σε σχέση ακόμα και με το ελληνικό τμήμα εδώ. Εδώ 9/10 ποστς ρωτάνε πώς θα κάνουν το emu να δουλέψει, ή πώς θα δούνε τα ελληνικά πακέτα μέσω iptv... Και δεν φταίνε τα παιδιά που πραγματικά φτύνουν αίμα να παρέχουν βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται αφιερώνοντας πολλές ώρες -- μην παρεξηγηθώ.

  • Τα forum, πλέον, ακολουθούν μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Είτε βρίσκουν τρόπο χρηματοδότησης ή ακόμα και κερδών, με σύνηθες φαινόμενο να προμοταρουν συγκεκριμένες εταιρίες και κάποιοι άλλοι να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να καταπνίγουν τους αντιφρονούντες είτε κάποια στιγμή θα κλείσουν ή δενθα έχουν επισκεψιμότητα.

  • Κρίμα.. θα συμφωνήσω με τον απόστολο γιατί είναι χόμπι ρε παιδιά και το κάνεις από μεράκι.

    Το κακό είναι πως έπεσαν κι άλλα φόρα όπως το alsat και vuplus community με το black hole και αναρωτιέσαι, τι γίνεται??

  • Τα forum, πλέον, ακολουθούν μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Είτε βρίσκουν τρόπο χρηματοδότησης ή ακόμα και κερδών, με σύνηθες φαινόμενο να προμοταρουν συγκεκριμένες εταιρίες και κάποιοι άλλοι να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να καταπνίγουν τους αντιφρονούντες είτε κάποια στιγμή θα κλείσουν ή δενθα έχουν επισκεψιμότητα.

    για κάν' το ταλιράκια να καταλάβουμε για πιο forum μιλάς καταρχην!

    Edited once, last by manosat: YΠ: τώρα αντιλήφθηκα ότι μίλαγες γενικός ( Τα forum ) ().

  • Όπως γράφεις κι εσύ στην υποσημεώση, γενικά μιλάω κι όποιος ασχολείται ενεργά σε ένα εύρος θεματολογίας, το έχει καταλάβει εδώ και καιρό.

  • Αυτό που βλέπω εγώ ειναι οτι και πολλά ξένα forum κλεινουν συνέχεια.....[θεματολογία γενικα με δορυφορικη]

    Άραγε τι νά πταίει???

  • το οτι γενικα καποιες ιστοσελιδες κλεινουν,ειναι αποτελεσμα της πτωσης που υπαρχει απο χρηστες. υπηρχε γενικοτερα μια "φουσκα" με το cs, η οποια εχει παει τωρα στο iptv.

    για τα 2 εν λογω σαιτ που γινεται ομως πιο πανω λογος,δε νομιζω οτι εκλεισαν,απλα καποια προβληματα με τον dns η το domain name υπαρχουν.φυσικα και τα 2 λεφτα θελουν,και νομιζω οτι το ΒΗ θα επανελθει συντομα,ελπιζω το ιδιο να συμβει και με το sdtv.

  • το οτι γενικα καποιες ιστοσελιδες κλεινουν,ειναι αποτελεσμα της πτωσης που υπαρχει απο χρηστες. υπηρχε γενικοτερα μια "φουσκα" με το cs, η οποια εχει παει τωρα στο iptv.

    για τα 2 εν λογω σαιτ που γινεται ομως πιο πανω λογος,δε νομιζω οτι εκλεισαν,απλα καποια προβληματα με τον dns η το domain name υπαρχουν.φυσικα και τα 2 λεφτα θελουν,και νομιζω οτι το ΒΗ θα επανελθει συντομα,ελπιζω το ιδιο να συμβει και με το sdtv

    Σε απλά ελληνικά φίλε georgeflu, είθε.

    Οι περισσότεροι εδώ μέσα την αγαπημένη μας διασκέδαση (χόμπι ή hobby το λένε στο χωριό μου) ασκούμε.

  • Ακριβώς φίλε μου , είναι ένας πολύς σοβαρός λόγος που γενικά τα forum έχουν την κατιούσα , οι συζητήσεις στο FB είναι ποιο άμεσες ( έτσι νιώθει ο χρήστης τουλάχιστον ) είμαι σε forum αυτοκίνητα - μη επανδρωμένα σκαφή κτλπ, τα forum τους έχουν ερημώσει και όλο το πάρτι γίνεται σε γκρουπ του FB παρόλο που χάνεται όλο το υλικό και είναι απλά μια ροή συζήτησης.

  • σωστά όλα αυτά

    όμως όταν ασχολείσαι ζεστά & με μεράκι σε 1 σπορ σε ενδιαφέρουν τα πάντα από το Α έως το Ω.....εννοώντας από δέκτες-ηλεκτρονικά........ενημέρωση δορυφόρων πακέτων κλπ έως & λήψεις "άνοιγμα" κaναλιών κλπ (όχι σαν αυτά της Ολλανδίας) ^^:D

    τα .gr domain name έχουν "θέμα" με πειρ@τικa καράβια (όχι της Πορτογαλίας 2004 :)) διότι υπάγονται στο εδώ δίκαιο.

    λογικό συνεπακόλουθο

    αν και θα μπορούσαν να συνομιλούν κάπως "κωδικοποιημένα" & να προσέχουν εκφράσεις, εταιρείες κρυπτο ή πακετα κλπ

    σίγουρα όμως κοκορεύονταν ή πέταγαν τους αντιφρονούντες το πε & προλαλήσαντας αυτό) & τώρα να πω την αλήθεια μου δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για οποιονδήποτε χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω........ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα


    επειδή ειπώθηκε κι αυτό περί IPτv

    η IPτv δεν έχει ενασχόληση για τον δέκτη-λήπτη, ο οποίος τα παίρνει μασημένα έτοιμα & ο οποίος νομίζει ΑΚΟΜΑ ότι ειναι hack τα δορυφορικά πακέτα :D αναφέρομαι στους νεότερους που δεν έχουν δει ποτέ δορυφορική & είδαν κατευθείαν IPτv :P

    αυτός που έχει παίξει με δορυφορική-επίγεια-ράδιο κλπ ξέρει πως & τι έστω και κάπως

  • καλά ναι νταξει.............όταν "καβάλαγαν" σε άλλες εποχές μην πω τι καλά ήταν

    τώρα θέλω να τους δώ τι "κοιτάζουν"

    φτάνει πάντα στη ζωή η στιγμή που πρέπει να το ξεκαβαλήσεις......ξέρεις τι

  • Γιάννη επειδή έχω επικοινωνία με έναν admin ξέρω ότι δεν έκλειδε το φόρουμ , αλλά ότι "έπεσε" η σελίδα .

    Μου ζήτησε να μην πω πολλά προς τα έξω .

    Κοιτάζουν σε ποια εταιρεία web hosting θα πάνε .

  • Kώστα ούτε καν ξέρω τον άνθρωπο που είναι τώρα

    δεν με αφορά αλλά ξέρω την αντιμετώπιση που είχα παλιότερα.....όπως κ άλλοι :(

    δεν πειράζει όμως βλέπω που ειναι καποιοι πουθενηδηδες πλέον? πουθενά. ενώ όσοι αγαπουν τα δορυφορικά συνεχίζουν....

    δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η μυστικότητα. κάνουν κάτι παράν0μο ή παράτυπ0? τι ιστορίες είναι αυτές σου ζήτησε να μη πεις παιδάκια είμαστε?

    θα βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει πες του με το συμπάθειο... :hello


    υγ: δεν είμαι εγώ .... είναι ο γιαννάκης :) αφού η σελίδα ή φορουμ ή όπως το λένε είναι μη ενεργή τι να λέμε ρε φίλε

    . -

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!